image
image
image
image
image

Voorbeeld 1: Rendabilisering management traineedag
Voor een management traineedag van een multinational uit het Brusselse werden alle laatstejaars economiestudenten uit Vlaanderen opgebeld, aanvullend op een advertentie in de dagbladen.
Vaststellingen:
De meerderheid van de studenten had de advertentiecampagne niet gezien of niet gelezen.
Een substantieel aantal studenten kende het bedrijf niet, maar wel de producten.
Het kwantitatief resultaat was zeer goed en 60% van de respondenten kwam via
Telebel.
Unieke opportuniteit om een generatie economisten te briefen over het bedrijf, zijn functies en toekomstmogelijkheden.


Voorbeeld 2: outbound als bijkomend rekruteringskanaal
Voor een rekruteringscampagne van een halfgeleiderproducent werd, aanvullend op een mailing, een outboundactie ondernomen op de doelgroep. Het bedrijf werd voorgesteld en de functies besproken. Geïnteresseerde kandidaten konden onmiddellijk een afspraak maken met een van de consulenten van Search & Selection. Extra informatie (bvb. bevestiging afspraak, wegbeschrijving, en extra informatie omtrent de functies) werd toegestuurd.
Resultaten:
Het aantal reacties werd door onze outboundactie vervijfvoudigd.


Voorbeeld 3: Inbound in aansluiting op dagbladavertentie en mailing
Voor een nationale rekruteringsactie bij een klant bood Telebel aan geïnteresseerde kandidaten de kans om op zaterdag onmiddellijk te reageren via een 0800-nummer in de beide landstalen. De daaropvolgende dagen konden de kandidaten tot 21.00u bellen. Iedereen ontving extra informatie omtrent de functie en het bedrijf.
Resultaten:
27 aanwervingen tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding, met een tevreden klant tot gevolg.Voorbeeld 4: bodyshopping voor campusrekrutering
Een Oost-Vlaams bedrijf liet zich door ons bijstaan bij een campusrekruteringsactie. Onze medewerkster stond in voor de decoratie van de stand, zij zorgde voor een vriendelijk en professioneel onthaal en gaf de studenten algemene informatie omtrent het bedrijf en haar diensten.
Vaststellingen:
Vele positieve reacties werden opgevangen over de stand en de snelle en vriendelijke manier waarop de studenten werden geholpen.[ over Telebel | onze diensten | voorbeelden | referenties | contacteer ons | forum ]

image